Syksy saa aikaan sen, että virkkuukoukut ja kutimet on kaivettava kaapista ainakin rekvisiitaksi olohuoneeseen pyörimään. Inspiraatiota etsiessä on tullut lainattua muutamia (kymmeniä) käsityö, askartelu ja muita luokaan 65 kuuluvia kirjoja.  Finnanger, Tonen Tildan talossa-kirjassa esitellään  jo lähes kultiksi noussutta sisustustyyliä. Jos ette vielä tiedä, kaiken ratkaiseva Google avaa varmastikin asiaa.

9789513142209.200x300.jpg

Muita meheviä neule- ja käsityökirjoja ovat muun muassa Searle, Teresa; Herkulliset huopatyöt, Melody Griffiths; 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin,sekä Debbie Stollerin Stitch 'n bitch-kirjat. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti kirjat, jotka esittelevät pieniä, nopeasti valmistuvia juttuja. Lankaa ei saa mennä 3 kerää enempää.  Käsityöt ovat ihan selvästi uusi trendi, ainakin kun seuraa aiheesta ilmestyvää uutta kirjallisuutta; toinen toistaan kauniimipia ja visuaalisempia kirjoja.

Ja vaikka oma käsityö ei aina niin edistyisikään, näitä kirjoja on kiva katsella ja suunnitella sitä seuraavaa "Sitten kun minulla on aikaa"-käsityötä.

-Kirsi