narrenturm.jpg         el%C3%A4m%C3%A4nrka.jpg       tatu_ja_patu_elm_ja_teot.jpg

-  Ei saa valittaa lämmintä!
- Kohta on taas pakkaset ja on kylmää!
- Nautitaan nyt tästä lämpimästä!

Kyllä kyllä! Nautitaan ihan hiki päässä. Kyllähän tämä lämmin vähän ajatuskapasiteettia sulattaa. Kaikki ”rupelituulettimet” joita vastaan on tullut on kuskattu kirjastoon helpottamaan niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin oloa. Sähkökatkoilta on onneksi vielä säästytty ja ohjelmat ovat pelanneet moitteettomasti. (koputan maalaamatonta puuta)

Jotain on saatu aikaankin. Kesän aikana olemme arvuutelleet asiakkailta eksoottisia hedelmiä ja haastaneet asiakkaita ja lukijoita vinkkaamaan hyvää luettavaa Instagramissa #tuhatelämäähaaste.

Lukudiplomilistat alkavat olla valmiina, uudet nettisivut käytössä ja syksyn elämäyssatutuntiakin suunnitellaan ja hihitellään ideoille. Kirjanaamoja on ilmestynyt instagramiin säännöllisesti joka perjantai. Eli ihan ei ole päät helteessä pehmenneet. Ideoita syntyy edelleen.

Nyt ollaan keskellä naperoleiriä. Toivotamme vakiasiakkaiden lisäksi naperoleiriläiset tervetulleiksi kirjastoon. Samalla voi olla henkilökunnalle apuna ja etsiä erästä herraa joka hortoilee lastenosastolla unissaan.

Jos näillä helteillä ei muuta jaksa niin lukea ehkä siellä aurinkotuolissa. E-kirja on vielä normi kirjaa keveämpi ja äänikirjaa kuunnellessa saa kädet roikkua velttoina vieressä. Ihanteellista, kun viereen varaa vielä raikasta juotavaa, mansikoita ja vaikka jäätelöä.

Ja tietysti lykkään tähän pari  lukuvinkiä ilman sen suurempaa juonen avaamista.

Uusi Tatu ja Patu ilmestyi. Tatu ja Patu, elämä ja teot. Ihan huippu!

Andrzej Sapkowskilta alkaa uusi trilogia jonka ensimmäinen osa Narreturm osa 1 on juuri lähtenyt lainaukseen.

Ja odotuksessa on Anne B. Ragden Berliininpoppelit-sarjan viides osa; Elämänrakentajat. Laittakaa ihmeessä jo varaukseen. Voisin melkein vannoa, että tämäkin on nautinto.

Ja ettei totuus unohtuisi...
.... nautitaan nyt kesästä ja lämpimästä. Kohta on pakkasta ja rapataan niitä auton ikkunoita sormet jäässä. :)

-Mia