Kirjastossa tarvitaan monenlaista osaamista ja monenlaista harrastuneisuutta. Niinpä tämän harjoittelijan onneksi koitui luoda harjoittelupaikallleen oma lintukoto, oma blogi. Mikäs siinä.

Tarkoituksena olisi tuoda kirjaston moninainen osaaminen ja vaikutus esille, hieman mainostaa omaansa ja yksinkertaisesti viime kädessä palvella asiakkaita uudella tavalla. On mahdollista ja toivottavaa, että lukijakuntamme heittelee kommentteja meille. Lisäksi sähköpostia luetaan ja siihen vastataan myös, ei välttämättä henkilökohtaisesti mutta blogin välityksellä vähintään. Mailiosoite on kuitenkin nimenomaan blogin osoite, kirjastolle tarkoitettu virallisempi posti kuuluu edelleen lähettää ihan siihen viralliseen osoitteeseen.

Meitä on tässä blogissa monta kirjoittajaa. Kaikilla on oma vahvuusalansa sekä kiinnostuksen kohteensa. Lisämausteena on myös opiskelijan näkökulma, joka peilaa paitsi kirjastoa, myös alan opintoja sekä tätä täysin tuttua kirjamaailmaa. Kaikki me luemme, kuuntelemme ja katsomme. Kerromme kokemastamme sekä otamme todennäköisesti kantaa myös ajankohtaisasioihin, siinä määrin missä se meitä kirjaston kautta koskee tai tulee meidän lähellemme aineiston muodossa.

Toivottavasti tästä blogista on hyötyä. Paikkansa maailmassa se täyttäköön, keskustelua luokoon ja iloa arkeemme tuokoon. Olkaa hyvä, kirjojen ja kulttuurin ystävät. Maailma on osterinne.

~ Hanna-Mari