Näin kesällä ( ja talvella, syksyllä ja keväällä) kaipaa aina välillä jotain keveää, mukavaa ja nopeasti luettavaa kirjaa. Ahistuksen määrä on vakio, ja silloin tällöin on syytä myös keventää.

Olin lukenut jo aiemmin Veera Vaahteran uudesta "Onnellisesti eksyksissä", miettinyt että tuon vielä otan ja luen. Yhtenä syynä, että olen aina pitänyt Pauliina Vanhatalon kirjoista.  Ja sitten se sattui kohdalle uutuushyllyssä. Ihana lauantaipäivä oli taattu. Kevyttä Bridget Jonesmaista viihdettä. Päättäväisyyttä, meikkejä, eksymistä, miehiä ja kaikkea sitä mitä kunnon naistenkirjan pitääkin sisältää. Hyvää mieltä.

Suosittelen. Ihan kaikille. Tämä taitaa olla nyt sitä kuuluisaa, paljon puhuttua ja parjattua Chick lit -kirjallisuutta. Juuri tällaista olen kaivannutkin. Tällaiselle keveälle kirjallisuudelle on kova kysyntä, ja me kirjastoissa olemme toisinaan ihan ihmeissämme mistä löydämme juuri tämän tyyppisiä kirjoja. Näin ollen toivon jatkoa Veera Vaahteralta. Ei välttämättä Emma Aaltosen elämästä, mutta samasta kirjallisuustyypistä.

-Kirsi

Onnellisesti eksyksissä /