Keijo Leppänen; Parempi polvi

  Timo Parvela; Murrosikäisen käyttöohje

                                      

Miehet ovat jälleen kirjoittaneet lapsiperheen arjesta hauskasti ja totuuden mukaisesti. Nämä kirjoittamisen  ja puhumisen ammattilaiset ihmettelevät vanhemmuutta, kotielämää, lasten harrastuksia ja kouluarkea ah, niin totuudenmukaisesti mutta nostaen sieltä esiin koomisia ja liikuttaviakin piirteitä.

On suorastaan ihanaa lukea kuinka Keijon eteisessä on useampikin lapanen ja pipo lattialla, kun lapset ovat lähteet kouluun. Aina ei löydä oikeaa lapasta vaikka yrittäisi. Kiitos vertaisepätoivosta.

Ja kuinka Timo pyytää joulupukilta ovien sulkemisopasta, jossa olisi paljon esimerkkejä ja kuvia. Ja toivoo todella huonosti pukeutuvaa miestä vaikka takapihalle asumaan, että aina kun lapset arvostelevat isän vaatetusta, voitaisiin viitata takapihalle, ja siihen TODELLA huonosti pukeutuvaan tyyppiin. Kiitos vertaistuesta ja naurunpyrskähdyksistä.

Suosittelen tätä kirjaa kaikille joilla itsellään on tällä hetkellä kouluikäisiä lapsia. Kaikille joilla sellaisia on ollut tai lähitulevaisuudessa tulee olemaan. Niiden joilla lapsia ei vielä ole, mutta ovat aikeissa hankkia, ei ehkä jokaista juttua kannata lukea. Tieto lisää tuskaa.

-Kirsi