Paulo Coelhon uusin kirja Portobellon noita on kaunis kirja naiseudesta, itsensä ja henkisen tien etsimisestä. Se kertoo myös rohkeudesta olla oma itsensä, välittämättä ihmisten puheista ja ennakkoluuloista. Kirja on myös haaste tekopyhyydelle. Suosittelen kirjaa niille, jotka pohtivat elämää syvästi.
 

Paulo Coelho: "Minulta kysytään toisinaan, uskonko noitiin. Vastaan aina, että uskon. Valitettavasti sanaan 'noita' liitetään yhä ennakkoluuloja. Minulle noita tarkoittaa naista, joka antaa intuitionsa vaikuttaa tekoihinsa, joka kommunikoi ympäristönsä kanssa eikä pelkää ottaa vastaan haasteita".

Paulo Coelhon romaaneista pidän kaikkein eniten romaanista Veronika päättää kuolla, se on mielestäni hänen vaikuttavin ja kaunein kirjansa. Muita hänen kirjojaan, joita haluan suositella ovat: Paholainen ja neiti Prym, Valon soturin käsikirja sekä Yksitoista minuuttia. Viimeksi mainittuun olin lukukokemuksena pettynyt, mutta aiheensa puolesta se on niin tärkeä, että sen soisi kaikkien lukevan. Kirja käsittelee naisen seksuaalisuutta.

Coelhon kotisivulle tästä   t. Anita